Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Hagepreek

Dit jaar organiseert de Hervormde Gemeente voor de 44e keer op Tweede Pinksterdag de “Hagepreek”. Spreker is ds. N.W. van den Houten.

Aanvang om 08.30 uur op picknickplaats Het Wijde Veld nabij schaapskooi Zuid-Ginkel.
Iedereen is van harte welkom!

Gemeentedag 2017

Logo Mijn Bethelkerk 2De Gemeentedag-commissie is alweer druk met het organiseren van de eerstvolgende gemeentedag. Als datum is 16 september 2017 aangewezen. Zet deze datum dus alvast in je agenda, smartphone of welke externe ondersteuner dan ook! Meer informatie volgt. De activiteiten starten i.i.g. om 14.00 uur en we ronden om 20.00 uur af!

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Laatste seniorenmiddag van dit seizoen

Logo Mijn Bethelkerk 2Woensdagmiddag 7 juni zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de Bethelkerk (14.30 uur – 17.00 uur).

Deze middag zal er een film vertoond worden over het leven van Prinses Beatrix. Voorafgaand aan de film zal onze Kerkelijk Werker Cock Kroon een korte overdenking uitspreken. Ook is er volop tijd voor ontmoeting. Het belooft een boeiende middag te worden.

Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom!

Gebed

biddende handenOm de twee weken komt de gebedskring bijeen. Wilt u meebidden, heeft u gebedspunten, of wilt u aanwezig zijn, dan bent u van harte uitgenodigd!

De eerstvolgende data zijn:

• 17 mei
  • 31 mei
  • 14 juni
  • 28 juni

Steeds van 19.45 tot 20.30 uur in de Bethelkerk.