Bethelkerkgemeente Ede

Bethelkerk

Gemeenteavond 26 september

gemeenteavondZoals gebruikelijk wordt het kringseizoen officieel geopend met een gemeenteavond. Deze is gepland op dinsdagavond 26 september a.s.

Ds Van Campen zal ons iets vertellen over de doop en de verzegeling met de Heilige Geest. Ook zullen de verschillende kringen zich presenteren.

Aanvang 20.00 uur in de Bethelkerk. Allen hartelijk welkom!

Lees meer

Ds. Van Meijeren

Logo Mijn Bethelkerk 2Zondag 27 augustus namen we afscheid van ds. van Meijeren als predikant van de Bethelkerk en werd hij verbonden aan IZB-Focus. Wij wensen hem Gods zegen bij zijn nieuwe taak en zijn blij dat hij als gemeentelid verbonden blijft aan de Bethelkerk.

De Kerkdienst

Logo Mijn Bethelkerk 2Elke zondag zijn er kerkdiensten in de Bethelkerk. Wij komen samen om onze drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest te eren in gebed, Woord en zang.
  • De ochtenddienst is om 9.30 uur
  • De middagdienst is om 17.00 uur

Lees meer

Werk in uitvoering

werkinuitvoeringOmdat er door diverse instanties hard wordt gewekt aan de invulling van het nieuwe winterseizoen, kan het zijn dat de informatie op deze website hier en daar nog niet up-to-date is.

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Geloven op Gezag

geloven op gezagIn het komend seizoen wordt in de leeskring theologie het boek ‘Geloven op gezag’ besproken. De auteur van dit boek is dr. E. Bouter, predikant in de Hervormde gemeente Amerongen-Overberg.

lees meer