Pieter-Jan van Halum

PJvanHalumMet ingang van 1 januari zal ik als kerkelijk werker bij u in de gemeente actief zijn, daarom wil ik me aan u voorstellen. Ik ben Pieter-Jan van Halum en ben 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Sint-Philipsland en Sommelsdijk. Sinds het begin van mijn studie woon ik in Ede. Drie jaar geleden ben ik met Marije getrouwd en samen zijn wij in verwachting van ons eerste kindje. Marije is verpleegkundige en werkt in de thuiszorg bij Buurtzorg in Ede-Oost.

Als het gaat om mijn werk heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het (ouderen)pastoraat en het geven van catechese. In het werk wat ik mag doen als kerkelijk werker hoop ik medechristenen en religieuze zoekers te mogen bijstaan in een zoektocht naar geestelijke groei en zo een bijdrage te mogen leveren aan een stukje verdieping van de geloofsbeleving. Naast mijn werk hier in Ede, ben ik als kerkelijk werker verbonden aan de Hervormde Gemeente in Lienden. In de Kleopas- en Bethelgemeente zal ik mij bezig gaan houden met het ouderenpastoraat.

Ik zie uit naar waardevolle ontmoetingen met elkaar. Mocht u behoefte hebben aan een bezoek schroom dan zeker niet om contact met me op te nemen.

Een vriendelijke groet,

Pieter-Jan van Halum