Bethelkerkgemeente Ede

Telefooncirkel ouderen Bethelkerk

oude telefoonEr wordt deze week een telefooncirkel samengesteld vanuit de Bethelkerkgemeente om de komende tijd telefonisch contact te kunnen maken met onze oudere gemeenteleden die aan huis gebonden zijn en waarvoor bezoek moeilijk is geworden.

Het Ouderencluster, het Bethel Bezoek Team, de diakenen en de clusterouderlingen zullen dit gezamenlijk in gang zetten. Het doel is om contact te houden met onze ouderen en ook om invulling te kunnen geven bij praktische hulp zoals het doen van boodschappen en dergelijke. Wellicht is er meer hulp nodig en zullen we een beroep doen op leden uit onze wijkgemeente. Ook als er nood gesignaleerd wordt bij ouderen bij u in de buurt, neem dan gerust contact op. We zullen als Bethelkerkgemeente bekijken of we ook iets voor hen kunnen betekenen.

Marianne Klaver, 06 57012934 (Bethel Bezoek Team)
Gilbert van Veldhuizen, 06 20543319 (Ouderencluster)