Bethelkerkgemeente Ede

Seniorenmiddagen  Ede-Zuid

Seniorenmiddagen Ede-Zuid

Gelet op de huidige omstandigheden zullen we helaas de komende tijd geen bijeenkomsten met senioren kunnen houden.

Op dit moment is nog volstrekt onduidelijk hoe lang dit ook nu weer gaat duren. We willen geen risico’s nemen met u als kwetsbare groep. Jammer, want juist nu is er behoefte aan ontmoeting.

Zowel de Kleopasgemeente als de Bethelkerkgemeente probeert telefonisch met iedereen contact te houden en praktische hulp aan te bieden. We hopen dat zo iedereen in beeld is. Mocht u misschien toch onopgemerkt gebleven zijn, of extra aandacht nodig hebben: bel ons!
- Voor de Kleopasgemeente is dit : 06-12169243
- Voor de Bethelkerkgemeente is dit: 0318-633113
Zodra bekend is wanneer er weer een middag georganiseerd kan worden volgt nadere berichtgeving. We zien uit naar betere tijden om elkaar weer te ontmoeten!

Blijf gezond en weet u geborgen!
Seniorencommissie Ede-Zuid