Bethelkerkgemeente Ede

Kerkdiensten naar 90 personen

Logo Mijn Bethelkerk 2Sinds zaterdag 5 juni komen we weer met meer gemeenteleden samen in de erediensten.
Voor de Bethelkerk houdt dat in dat we 15% van het totaal aan zitplaatsen gebruiken.
Omgerekend gaat het dan om 90 gasten.
Als moderamen hebben we besloten (conform de informatie op de website van de PKN) om dit direct in te voeren.
Dus … vanaf zondag 6 juni zijn er 90 gemeenteleden (in plaats van de huidige 60) welkom in de diensten.
Inclusief kinderen en exclusief medewerkers.

Daarnaast is er binnen de PKN sprake van dat zingen op ‘praatniveau’ wordt toegestaan. Voor maximaal 2 coupletten in een dienst.
Als moderamen willen we graag de volgende versoepelingen afwachten, alvorens hierover een besluit te nemen.
Daarom zal er voorlopig nog steeds gezongen worden met voorzangers en zullen er beelden van “Nederland Zingt” worden getoond.

Vooralsnog zijn we dankbaar voor deze uitbreiding en zien we uit naar verdere versoepelingen.

Hartelijke groet,
Kees den Ouden.