Bethelkerkgemeente Ede

Versoepelingen corona-maatregelen

Logo Mijn Bethelkerk 2Sinds 26 juni zijn verschillende versoepelingen van de corona-maatregelen in werking getreden. Hierover heeft u in de media ongetwijfeld veel gehoord.

Voor wat betreft de Bethelkerk houdt dit in dat we diensten mogen houden waarbij de ‘anderhalve meter afstand’ maatregel in acht wordt genomen.

Ook is het zingen door de gemeente weer toegestaan.

De wijkkerkenraad heeft besloten om het advies van de overheid en de landelijke kerk te volgen. Het aantal personen in de dienst is 140 en zal er wordt de gemeente weer gezongen.

Het dragen van een mondkapje is in de Bethelkerk, zolang de anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, niet verplicht. We adviseren u om, bij grote drukte, het mondkapje wél te gebruiken.

We zijn dankbaar met deze versoepelingen, die vanaf 4 juli gelden.

Hartelijke groet,
Kees den Ouden.