Bethelkerkgemeente Ede

Terugblik ouderenmiddag 29 september 2021

Na lange tijd was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. Deze middag stond in het teken van ‘een nieuw begin’. De Bijbellezing (Deuteronomium 32: 1-12) en korte overdenking werden verzorgd door Hanneke Hegeman. In de pauze met koffie/thee en traktatie was er volop tijd voor ontmoeting. Het was fijn om elkaar na zo’n lange tijd weer te zien en te spreken. Ook konden de aanwezigen via een klein vragenformulier aangeven waar de voorkeur naar uitgaat voor de invulling van de seniorenmiddagen in de toekomst. Hierna werd er nog een spreekwoordenspel gedaan wat leuke reacties opleverde. We kijken terug op een fijne middag.

De volgende seniorenmiddag is gepland op D.V. woensdag 17 november van 15.30 – 18.30 uur. Dan hopen wij een stamppottenmaaltijd aan te kunnen

bieden.