Bethelkerkgemeente Ede

Fotoboek

Formulier Fotoboek Bethelkerkgemeente

Velden met een *) zijn verplicht.

Naam en adres
Gezinsleden
Vul alleen de achternaam in als die afgedrukt moeten worden achter de voornaam. Voorbeelden zijn meisjesnaam van de echtegenote en kinderen met een andere achternaam. De geboortedatum in formaat: dd/mm/jjjj
Vul hier de overige gezinsleden in. Een regel per gezinslid in het formaat dat als voorbeeld is weergegeven.
Verhaal en overig
Maak de teksten eerst in een tekstverwerker en kopiëer het daarna in de betreffende velden. In geval de aanmelding niet lukt, heeft u het verhaal altijd nog achter de hand.
 ← Vergeet niet op Aanmelden te klikken!

Update Fotoboek Bethelkerk

Logo Mijn Bethelkerk 2In 2018 is er een vernieuwde uitgave van het fotoboek verschenen. Met dit fotoboek is het makkelijker om elkaar te leren kennen en met elkaar mee te nemen. Deze zomer willen we een update uitbrengen met en voor alle nieuwe gemeenteleden.

Wilt u in het fotoboek opgenomen worden of zijn uw contactgegevens veranderd? Dan kunt u via het formulier hierboven uw gegevens aanleveren. Een fotoboek kost € 10,-. Hiervoor krijgt u ook enkele jaren de (jaarlijkse) update. Het is alleen mogelijk een fotoboek aan te schaffen als u ook zelf in het fotoboek staat.

Op 26 mei en 16 juni 2019 is er een fotomoment na de morgendienst in de Bethelkerk. Mocht u beide momenten niet kunnen dan horen we dit graag. Samen kunnen we dan kijken naar een passende oplossing.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de fotoboekcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.