Bethelkerkgemeente Ede

Terugblik gemeentedag 2013

molen

Zaterdag 28 september 2013 was er de gemeentedag: MET EEN OUD -HOLLANDS THEMA!!

breienBinnenkort is het weer zover! Het belooft weer een hele mooie dag te worden. Zeker als u/jij er ook bij bent. Een kans om elkaar (nog beter) te leren kennen. Ook de kinderen en baby’s zijn welkom. Voor oppas is gezorgd.

KEUZEPROGRAMMA
Er is aan iedereen gedacht!
· Fietstocht: Een fietstocht van ongeveer 2 uur, gewoon met je eigen fiets. De tocht leidt langs oud Hollandse bezienswaardigheden.
· Mountainbiken: Tocht door het bos en over de hei. Je moet wel in het bezit zijn van een eigen mountainbike en helm. Mocht je die niet hebben, neem contact op met Remon Welgraven. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
· Zeskamp: Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.
· Klootschieten of darten: Hangt af van het weer. Voor de tieners van 13 t/m 16 jaar.
· Tafereel schilderen: Schilder samen een oud Hollands tafereel.
· Handwerken: Leer breien en/of nieuwe handwerktechnieken. Eigen spullen meenemen mag!
· Étagère maken: Maak je eigen étagère van oud servies. Eigen spullen meenemen mag!
· kaasKaas en port proeverij: Kom ontdekken welke smaken er zijn en laat je verrassen!
· Oud-Ede: Altijd al meer willen weten over de geschiedenis van Ede? Luister mee naar oud Veluwse volksverhalen.

PROGRAMMA OVERZICHT
Voor volwassenen

14:00 -  14:30         Inloop/zingen van liederen onder het genot van oud Hollandse koekjes
14:30 -  14:45         Welkomswoord
14:45 - 15:45          eerste workshop ronde
15:45 - 16:00          pauze
16:00 - 17:00          tweede workshopronde
17:15                      zingen Joh. de heer liederen
17:45– 19:30          stamppotbuffet

Voor de kinderen
De gehele dag is er een springkussen aanwezig.
Voor 0—3 jaar is er oppas, alleen tijdens de workshops!
Van 4 t/m 12 jaar is er een middagvullend programma: zeskamp.
De tieners draaien gewoon mee met de workshoprondes.
17:45—19:30 poffertjes!

klomp.jpg

ER IS DE GEHELE DAG GELEGENHEID OM EEN NIEUWE FOTO TE LATEN MAKEN DOOR DE FOTOBOEK COMMISSIE.

Aan het programma zijn kosten verbonden.
Volwassenen
Hele dag: € 10,-
Alleen eten: € 7,50

Kinderen
0 – 3 jaar: gratis
3 t/m 12 jr: € 5,-

Mochten de kosten een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met de heer Martin Hoencamp. (tel. 842 478)

boerinINSCHRIJVEN
Geef je op voor 15 September door de uitgereikte invulstrook in de inleverdoos (in de kerk) te stoppen of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bedrag kunt u overmaken op: 30.70.80.285 t.n.v. C.B.Breunissen o.v.v. uw naam en gemeentedag 2013!

GRAAG TOT ZIENS!!!