Bethelkerkgemeente Ede

Literaire kring 2019/2020

boekenTijdens vier avonden duiken we telkens in een andere literaire roman, dus in een boek dat meer lagen heeft en waarin de beeldspraak belangrijk is. In literatuur wordt vaak een levensprobleem in zijn hele levenssamenhang voelbaar gemaakt: het beleven helpt het doordenken.

De avonden zijn open voor iedereen die van lezen houdt. Wees welkom, voor een keertje of vaker. Dit seizoen worden de volgende boeken gelezen:
15 oktober: Philippe Claudel, Archipel van de hond
19 november: Liesbeth Goedbloed, Broeder Ezel
11 februari: Bé Nijenhuis, De Tornado
31 maart: Marie de Meister, De stilte van Thé

Er is gekozen voor variatie; één al wat ouder werk, één boek dat geschreven is vanuit een religieus-christelijke achtergrond en 2 meer actuele boeken.

We komen bijeen in de Bethelkerk om 20.00 uur. Voor informatie kunt u terecht bij Froukje Hulsman en Hankie Slootweg, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.