Bethelkerkgemeente Ede

Terugblik seniorenmiddag 20 februari 2019

IMG 4514 zaal 3Woensdag 20 februari jl. was er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk. Veel senioren en belangstellenden uit de Rietkampen, Ede-Zuid en daarbuiten waren deze middag gekomen.

Op deze middag ging de bezinning van onze wijkbewoner de heer Dick Hulstein over Genesis 22 : 1-19 ‘Het offer van Abraham’. De mooie overdenking werd besloten met het Lied 432 : 1 en 2 ‘Wat God doet, dat is welgedaan’. In dit lied komt geloofsvertrouwen tot uiting. Zoals Abraham vertrouwde op God, mogen ook wij vertrouwen op God die Zijn Zoon heeft gegeven. Uit het offer van Jezus Christus mogen wij leven en vertrouwen op Zijn Woord.

Hierna werd het woord gegeven aan de heer Rob van Eck uit Doorwerth over de 7 Klassieke Wereldwonderen.

Zie de bijlage voor het volledige verslag.