Logo groot
Collecten vanaf 5 juli

Vanaf 5 juli hebben we weer meer mogelijkheden om als gemeente bij elkaar komen.

Voor de kerkgangers die de kerkdienst niet kunnen bezoeken blijft de mogelijkheid bestaan om aan de collecten te geven.

Hoe u mee kunt doen aan de collecten ziet u hieronder:

U kunt uw bijdrage over maken op de bankrekening van de Diaconie NL09 RABO 0373 7369 16 onder vermelding van doel en/of datum of via iDeal (klik hier) en van het College van Kerkrentmeesters NL03 RABO 0373 7185 94 onder vermelding van 'collecte kerkdienst' of via iDeal (klik hier).

QR code wijkkas

Het geven via GIVT is op dit moment nog niet mogelijk voor de reguliere collectdoelen. Er is wel een proef geweest met dit systeem, maar dat was alleen voor de uitbouw.

Uw bijdrage voor de wijkkas van de Ark kunt u overmaken naar NL31INGB0009356858 of deze QR-code gebruiken:

U kunt uw geld of collectebonnen voor deze diensten ook opsparen en het bij het eerst mogelijke kerkbezoek in de collectezak of wijkkas doen. De bedragen die bij de Diaconie worden ontvangen, zullen evenredig over de collectedoelen van de weken waarin gewone kerkdiensten niet mogelijk waren, worden verdeeld.