Logo groot
Kerkdiensten voor de komende weken

Is aanmelden op de website voor u niet mogelijk, mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of belt u met André van Ittersum (06 – 47 68 38 55). Dit kan tot zaterdag 16.00 uur. Hij meldt u aan als er nog ruimte is.

Het systeem voor inschrijven is op verzoek aangepast. U kunt zich voor meerdere diensten inschrijven. U meldt zich aan voor de 1e dienst die u wilt bezoeken. Op zaterdag kunt u zich tot 16.00 uur aanmelden voor de 2e dienst.

Voorlopig gaat dit op alfabetische volgorde van de achternaam in de morgendienst:

Datum:

Achternaam beginnend met :

26 juli 09.30 uur

N – Z

26 juli 17.00 uur

Iedereen mag inschrijven

2 augustus 09.30 uur

A – M

2 augustus 17.00 uur

Iedereen mag inschrijven

U kunt voor de morgendiensten tot en met de woensdagavond voor de dienst aanmelden. Zijn er op donderdag tot en met zaterdag nog plaatsen beschikbaar, dan mogen ook anderen zich inschrijven. Dit kan tot 16.00 uur op de zaterdag. Voor de middagdiensten kan iedereen zich inschrijven tot 16.00 uur op de zaterdag. Is de dienst vol, dan kunt u zich inschrijven op een wachtlijst.

Bevestiging inschrijving

Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. Twee dagen

voor de dienst ontvangt u nog een herinneringsmail.

Annuleren van uw inschrijving

Als u last heeft van (mogelijke) coronaverschijnselen, blijf dan thuis en meldt u af. Dit kan tot zaterdag 12.00 uur via de hyperlink in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen.

Staat u op de reservelijst, controleer dan op zaterdagmiddag uw mail; misschien is er

een plaats vrijgekomen.

Oppas vanaf 12 juli ook in de middagdiensten

Om ook (jonge) gezinnen de erediensten te laten bezoeken, is er overleg geweest met

het oppasteam. Er is oppas voor kinderen van 0 – 4 jaar in de morgen- en middagdienst. Geef bij uw aanmelding meteen aan hoeveel kinderen u bij de oppas brengt.

Zet de kinderen af bij de medewerkers bij de zij-ingang. Hier kunt u ze ook weer na de

dienst ophalen. Loopt u in beide gevallen buitenom en dus niet via de hal.

Basisschoolkinderen gaan gewoon naar de eredienst.

Volg alle regels van het oppasprotocol, dat bij de ingang van de oppas hangt.

Iedere zondagochtend koffie drinken na de dienst

Ook deze week is er koffiedrinken na de dienst. Iedere zondagochtend is iedereen die de dienst heeft bijgewoond, welkom op het plein voor De Ark. Volgt u de aanwijzingen van de coördinatoren.