21 feb

Vrijwilligerswerk

Denk je erover na om (weer) vrijwilligerswerk te gaan doen? Wil je naast je werk of gezin iets doen in de kerk? Dan hebben we als diaconie 2 hulpvragen: tussenpersoon bij de Praktische Hulpdienst en een koker voor 1x per maand.


Praktische Hulpdienst (PHD)

Voor de praktische hulpdienst zijn we op zoek naar 2 of 3 gemeenteleden. Als er een hulpvraag binnen komt, zorg jij dat deze in de app komt en ben je tussenpersoon.
De PHD is er voor gemeenteleden die praktische hulp nodig hebben. Denk aan een klusje binnen of buiten, een ritje naar het ziekenhuis, hulp bij het installeren van de kerktelefoon enz.

Samen dit werk doen geeft meer mogelijkheden. Wil je meer informatie? WIl je kijken of dit bij je past?
Bel Barry, Martine of een diaken!
(Per 1 april stoppen Barry en Martine met deze taak).

 

Thuis in Zuid - koken

Via Alma kwam deze vraag bij ons binnen: De maaltijden op woensdag bij Thuis in Zuid in de Elskampflat worden steeds drukker bezocht (40-45 personen) en er is veel animo om te helpen koken bij bezoekers. Daarom willen we graag wekelijks een maaltijd gaan houden. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die 1x per maand samen met ons de kar willen trekken. Dat houdt in; 's ochtends boodschappen doen, om 14 uur beginnen met koken, vrijwilligers aansturen en om 6 uur meegenieten van het eten met de bezoekers. Altijd supergezellig, maar je bent wel een dagje zoet.

Voor informatie: kijk op de website van Stichting Ontmoeting of neem contact op met Lisette van Beek.

Volg ons

© Kleopasgemeente

Privacyverklaring

Nieuws via email

Maandelijks wordt een nieuwsmail verzonden en een bericht van belang wordt alleen in bijzondere gevallen gestuurd. Afmelden kan heel eenvoudig via een linkje in de mail.

Redactie

Kleopas app

Blijf op de hoogte en kom in contact met elkaar via de Kleopas app. Alleen voor Kleopas­gemeente­leden.

Klik hier voor meer informatie.