kleopaslogo

Moment van gebed

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Lessen uit Hebreeën 11:1-16 - Abram is geroepen... hij wordt niet weggestuurd maar mag komen! - Abram luistert/ gehoorzaamt... Geloven, dan die jr wat nodig is. Hij staat op nr 1 - waarheen... we zijn er nooit geweest maar geloven dat woorden te kort schieten...

Moment van gebed

gebed

Ook in 2019 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. 

De tijd wordt als volgt ingevuld: we lezen de bijbel (aansluitend bij het thema van de kringen). Gebedspunten worden doorgenomen, alhoewel het fijn is wanneer zoveel mogelijk gebedspunten al zijn doorgegeven. Een ieder kan hardop of in stilte bidden, via kringgebed of in groepjes, afhankelijk van het aantal aanwezigen.

Doe jij, doet u mee? Graag tot ziens tijdens het moment van gebed. Kunt u er niet zijn en wilt u toch gebedspunten inbrengen bel dan naar René Bijl of Jeanette den Uil – Westerlaken. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda Moment van Gebed

woensdag 29 mei 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs
woensdag 12 juni 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs
woensdag 26 juni 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs