kleopaslogo

Moment van gebed

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Profeten in het OT grijpen vaak terug op hoe het volk met Gods richtlijnen omgingen. Toen chaos... nu chaos... Gelukkig is er ook een 'ja, maar....'

Moment van gebed

gebed

Ook in 2019 bidden we weer met elkaar voor de eredienst, de kerkenraad, zieken, specifieke activiteiten in onze wijk en andere ingebrachte gebedspunten. 

De tijd wordt als volgt ingevuld: we lezen de bijbel (aansluitend bij het thema van de kringen). Gebedspunten worden doorgenomen, alhoewel het fijn is wanneer zoveel mogelijk gebedspunten al zijn doorgegeven. Een ieder kan hardop of in stilte bidden, via kringgebed of in groepjes, afhankelijk van het aantal aanwezigen.

Doe jij, doet u mee? Graag tot ziens tijdens het moment van gebed. Kunt u er niet zijn en wilt u toch gebedspunten inbrengen bel dan naar René Bijl of Jeanette den Uil – Westerlaken. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda Moment van Gebed

woensdag 30 okt 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs
woensdag 13 nov 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs
woensdag 27 nov 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs
woensdag 11 dec 19:00 - 19:45 uur in KC Emmaüs