kleopaslogo

Kleopas Jaarthemamiddag

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Kleopas Jaarthemamiddag

Logo VT met witzaterdag 9 februari 2019

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit seizoen opnieuw de Kleopas Jaarthemamiddag. Vanuit het jaarthema ‘gemeente zijn’ staan tijdens deze middag een aantal steeds terugkerende vragen centraal over gebed en het lezen in de Bijbel, zoals: Hoe kan ik groeien in bewust de tijd nemen om te bidden en Bijbel lezen? En waarom begrijp ik soms weinig van wat ik lees in de Bijbel? Hoe vind ik woorden om mij in gebed uit te spreken richting God? Met deze middag hopen we voor veel gemeenteleden toerusting te geven op dit belangrijke aspect van gemeente zijn. De Jaarthemamiddag is dan ook niet een dag speciaal voor kringen, maar een inspiratiemiddag voor ALLE gemeenteleden!

De spreker dit jaar is dr. Reijer de Vries, voorheen predikant in diverse hervormde gemeentes en tegenwoordig docent aan De Protestantse Theologische Universiteit te Amsterdam en tevens staflid bij het Centrum voor Justitiepastoraat in Tilburg. Hij zal het eerste deel van de middag voor z’n rekening nemen en daarna volgt weer een gevarieerd keuzeprogramma met diverse praktische, leerzame, creatieve en ontspannen mogelijkheden. Er is natuurlijk volop ruimte voor ontmoeting met elkaar en we sluiten af met een gezamenlijke maaltijd.

Aanmelden!

Commissie Vorming & Toerusting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)