kleopaslogo

Seniorenmiddag op 20 februari

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Thomas zien we vaak als de twijfelaar. Maar is dat zo? In Johannes 11:16 kent hij de reikwijdte van Jezus keuze ws. niet. Maar hij gaat uit liefde voir zijn Heer mee. #twitnapreek

Seniorenmiddag op 20 februari

tajmahalOp woensdag 20 februari is er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 uur – 17.00 uur. De heer Rob van Eck uit Doorwerth zal een schitterende digitale presentatie over de 7 wereldwonderen verzorgen met de titel “WereldWonderen 7”.

Voor de pauze reizen we langs de 7 klassieke wereldwonderen. De bouwwerken bestaan niet meer, maar toch komen de zeven triomfen van de oudheid voor u weer tot leven middels schitterende afbeeldingen en animaties.

Na de pauze gaan we op een virtuele wereldreis van Zuid- en Midden-Amerika naar Europa, Azië en China. We komen dan langs de 7 nieuwe wereldwonderen. We zien en horen dan alles over deze prachtige door mensenhanden gemaakte bouwwerken met hun culturele achtergrond en aardige anekdotes.

De presentatie met cultuurhistorische inhoud is professioneel gemaakt met prachtige foto’s en video’s, ondersteund door gesproken tekst en bijbehorende muziek.

Voorafgaand aan deze presentatie zal de heer Dick Hulstein een korte overdenking houden. Het belooft een boeiende middag te worden. Er zal ook volop ruimte voor ontmoeting zijn!

Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met dhr. A. Jochemsen, tel. 0318-417908.