kleopaslogo

30 maart patatzaak!

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Thomas zien we vaak als de twijfelaar. Maar is dat zo? In Johannes 11:16 kent hij de reikwijdte van Jezus keuze ws. niet. Maar hij gaat uit liefde voir zijn Heer mee. #twitnapreek

30 maart patatzaak!

In de zomervakantie hopen we met een groep jongeren naar Servië te gaan, om hier andere christenen te ontmoeten en bij verschillende klusprojecten daar te helpen.
Om voor deze reis geld op te halen gaan wij op zaterdag 30 maart een eigen patatzaak runnen op het kerkplein!
U kunt bij ons friet + snacks (kaassouffle/kroket/frikandel) komen halen of thuis laten bezorgen.

Om 16:00 beginnen wij met het opzetten van de kraam en tussen 17:00 en 19:00 willen we de patat gaan verkopen.

Als u graag patat bij ons wilt bestellen kan dat tot en met 24 maart! Na de kerkdienst zullen we bestellijsten buiten hebben liggen op het kerkplein, maar u kunt ook bestellen via onderstaande knop.

Prijzen:
1 portie friet: € 2,50
Gezinszak (5 personen) € 10
Frikandel per stuk: € 2
Kroket per stuk: € 2
Kaassouffle per stuk: € 2

Bezorgen € 3
Boven de 70, dan is de bezorging gratis!

Bestel voor 24 maart