kleopaslogo

Servië voorbereidingen

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Een gesprek, waarin je veel luistert is ook een goed gesprek.

Servië voorbereidingen

20190504 servieOp dinsdag 9 april hebben we als groep een informatieavond gehad over onze reis naar Servië. Twee medewerkers van de HOE kwamen naar Ede en gaven informatie over wat we kunnen verwachten tijdens onze reis. Zo hopen wij natuurlijk veel kluswerk te kunnen doen maar leren we dat juist ontmoeting ontzettend belangrijk is. Dat betekent voor ons dat we de tijd mogen nemen om veel gesprekken te hebben en vooral dat we niet gaan haasten. Het omgaan met tijd en afspraken is ook een cultuurverschil. We gaan een planning maken maar zullen daar flexibel mee om moeten gaan.
Op woensdag 10 april is er een ontmoeting geweest tussen een aantal deelnemers van de reis en twee mensen die werkzaam zijn bij het huis waar we zullen overnachten en waar we het kinderwerk gaan doen. Zij konden ons al heel veel vertellen over het programma en hoe onze dagen eruit gaan zien. Zo zullen de kinderen uit de buurt het zo leuk vinden dat we er zijn, dat ze waarschijnlijk veel bij ons blijven. Daarnaast vertelden ze dat we drie avonden samen met deze (50) kinderen gaan eten. Wat zal dat gezellig worden. Gelukkig hoeven we zelf niet te koken!