kleopaslogo

Nacht van Gebed 21 op 22 juni

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Anoniem christen zijn... In het midden oosten kan het niet, je geloof staat in het paspoort vermeld. In het westen kan het ook niet... je geloofsovertuiging kleurt je leven.... dan is het toch ook zichtbaar?!

Nacht van Gebed 21 op 22 juni

Bidden‘DE HOOP VAN DE VERVOLGDE KERK’. Bemoedigd worden en bidden....

Wees wakker en bidt!
Miljoenen christenen wereldwijd ervaren vervolging vanwege hun geloof. Ze moeten soms verschrikkelijke dingen doorstaan, maar blijven staan voor God en zijn Woord. Ondanks de tegenstand, de dreiging, de gevangenschap of zelfs marteling zijn zij in hun omgeving een getuige van Jezus Christus. De vervolgde christenen hebben ons gebed hard nodig.
In de nacht van 21 op 22 juni is er weer de jaarlijkse Nacht van Gebed. Door heel het land en in de wereld komen dan christenen bij elkaar om te bidden voor de vervolgde kerk.
De afgelopen jaren staat ook de Emmaus (Laan der Verenigde Naties 94) open. Steeds weer ervaren we hoe goed het is in gebed verbonden te zijn met hen die lijden. Aangrijpend wat een nacht van gebed kan doen!

Dit keer is er ook gelegenheid voor kinderen om mee te bidden. Leeftijd vanaf 8 jaar.
Dit zal aan de hand van gebedskaartjes zijn. Op deze kaartjes staan de kinderen op uit vervolgde gebieden, die hun verhaal vertellen. We hebben daar een gesprek over en bidden voor hen. Van 19.00-20.00.

De nacht van gebed begint vanaf 20.45-03.00.
Inloop vanaf 20.30

Kijk op www.opendoors.nl.