kleopaslogo

Gezocht: Kokers.

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav de dienst zondag 26jan: Kanye West rekende zich tot de wereldgeniën, rapt grive teksten.... en komt tot bekering. Hoe ervaar je zo'n ommekeer als gelovige? Dankbaar - sceptisch - met irritatie...? Zijn verhaal past niet in onze "cirkel van hoe geloven gaat".....

Gezocht: Kokers.

alpha 2016Vanaf 13 januari 2020 gaat er vanuit o.a. de Kleopas gemeente, weer een Alpha cursus van start. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het samen eten. De Alpha kan niet zonder vrijwilligers! Wij zijn daarom op zoek naar mensen die voor ons willen koken (maandagavond). Voor ongeveer 4-6 personen, meer mag natuurlijk ook. Wilt u meehelpen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We willen u ook vragen of u de cursus wilt meenemen in uw gebed? Dat er mensen mogen komen en dat we Hem beter mogen leren kennen.
Namens het Alpha team, Dick van Stuivenberg en Karin Verdonk