kleopaslogo

Oliebollen-actie voor Dieke

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav de dienst zondag 26jan: Kanye West rekende zich tot de wereldgeniën, rapt grive teksten.... en komt tot bekering. Hoe ervaar je zo'n ommekeer als gelovige? Dankbaar - sceptisch - met irritatie...? Zijn verhaal past niet in onze "cirkel van hoe geloven gaat".....

Oliebollen-actie voor Dieke

20190812 oliebollenactieDe thuisfront commissie van Dieke zal op oudejaarsdag oliebollen en appelbeignets verkopen ten behoeve van het werk van Dieke in Noord-Afrika. De oliebollen kunnen besteld worden via het bestelformulier van de Ark. (Op het bestel formulier zijn ook eieren te koop. De opbrengst daarvan is bestemd voor de uitbouw van de Ark).

De oliebollen kunnen op oudejaarsdag 2019: dinsdag 31 december, van 11.00 uur tot 14.00 uur worden opgehaald in de Ark, Heyendaal 10 6715 JM Ede. Contant betalen!

Voor meer informatie kunt terecht bij de thuisfrontcommissie van Dieke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Van harte aanbevolen!

Bestelformulier en prijzen