kleopaslogo

Avond voor nieuwe gemeenteleden

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav de dienst zondag 26jan: Kanye West rekende zich tot de wereldgeniën, rapt grive teksten.... en komt tot bekering. Hoe ervaar je zo'n ommekeer als gelovige? Dankbaar - sceptisch - met irritatie...? Zijn verhaal past niet in onze "cirkel van hoe geloven gaat".....

Avond voor nieuwe gemeenteleden

Bent u in 2018 of in 2019 lid geworden van de Kleopasgemeente? Dan nodigen wij u graag uit voor de kennismakingsavond voor nieuwe gemeenteleden. Tijdens deze avond zal er ruimte zijn om kennis te maken met andere gemeenteleden die recentelijk lid zijn geworden van de Kleopasgemeente. Ook zal er informatie gegeven worden over de gemeente, de geschiedenis van de gemeente, de diverse activiteiten die door de gemeente georganiseerd worden en kan er nagedacht worden over uw/jouw plek in onze gemeente.

De avond zal op woensdag 29 januari in ons kerkgebouw, de Emmaüs, gehouden worden,  begint om 19:30 uur en zal duren tot 21:00 uur.

Namens de VT commissie,

Karin Verdonk en Thomas Steenbergen