kleopaslogo

Digitaal collecteren

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav de dienst zondag 26jan: Kanye West rekende zich tot de wereldgeniën, rapt grive teksten.... en komt tot bekering. Hoe ervaar je zo'n ommekeer als gelovige? Dankbaar - sceptisch - met irritatie...? Zijn verhaal past niet in onze "cirkel van hoe geloven gaat".....

Digitaal collecteren

GivtWellicht is het je opgevallen dat er mensen tijdens de dienst aan de collecte geven met hun smartphone. Vanaf 1 december werkt deze nieuwe manier van geven gewoon naast contant geld en collectebonnen en heeft veel voordelen. Zo ben je niet beperkt door wat je aan contant geld bij je hebt en krijg je aan het einde van het jaar netjes een overzicht van je giften (wat aantrekkelijk is als aftrekpost voor de belasting). Maar bovenal hoef je voor de dienst niet meer na te denken of je genoeg contant geld of collectebonnen bij je hebt.

Het gebruik van de Givt-app is simpel en eenvoudig. Je opent de app, selecteert het bedrag en haalt je telefoon langs de (2e) collectezak. Hierbij is het dan wel van belang dat je bluetooth op je telefoon aanzet.

Wil jij ook op deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download. Je kunt na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Geven blijft anoniem, een donatie met Givt is door de kerk niet te herleiden tot een persoon.

Stel: het geven met de app tijdens de collecte lukt niet om welke reden dan ook. Op een later moment, bijvoorbeeld als je thuis bent en gebruik maakt van internet via wifi, wordt je gift bij het heropenen van de app alsnog verstuurd.

In de app kunnen op dit moment maximaal 3 collectes per gift ingevoerd worden. Dit houdt in dat aan de offerblokken bij de uitgang nog niet via Givt gegeven kan worden. Op dit moment wordt eraan gewerkt, om ook hiervoor een passende oplossing te realiseren. In één van de volgende nieuwsbrieven zullen we je hierover nader in informeren.

Op de website van de Kleopasgemeente kun je meer informatie vinden over deze nieuwe manier van geld geven.

Indien je problemen ondervindt met het installeren van de app op je smartphone of over het gebruik van de app om giften te doen voor de collectes, dan kun je contact opnemen met een van de ouderlingen-kerkrentmeester. Stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan voor of na de kerkdienst.