kleopaslogo

Fotoreportage kerstmusical 2019

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Nav de dienst zondag 26jan: Kanye West rekende zich tot de wereldgeniën, rapt grive teksten.... en komt tot bekering. Hoe ervaar je zo'n ommekeer als gelovige? Dankbaar - sceptisch - met irritatie...? Zijn verhaal past niet in onze "cirkel van hoe geloven gaat".....

Fotoreportage kerstmusical 2019

20191222 kerstmusical I5D 8558Het is de Kleopasgemeente wéér gelukt om een verfrissende vertolking van het kerstverhaal te maken! De wijze dames uit het Oosten ontmoetten een ontzettend enge Herodes met zijn zenuwachtige minister van veiligheid en de met hem -met mobiele telefoon in verbinding staande- spiedende spionnen 001 en 002. Zullen de wijzen het kindje Jezus vinden? Wordt de verblijfplaats verraden? Spannend, soms een beetje eng, maar gelukkig ook veel gelachen en met een hoopvolle finale!

Je kunt de Kerstmusical terugkijken via de fotoreportage en YouTube en de liedjes terugluisteren op BandCamp.

Was je erbij, geniet nog even na. Deed je mee, hiér deed je het voor... geboeide en lachende kinderen met hun ouders en opa's en oma's! 

Kon je er niet bij zijn, tot volgend jaar!

Fotoreportage YouTube BandCamp