kleopaslogo

Spelletjesavond 23 februari 2020

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Zondagmorgen stonden we stil bij de sabbat kaarsen. Twee werelden (Om ons heen en van boven) raken elkaar. Zondagavond kwam daar de havdalah kaars bij. Gebruikt bij de afsluiting van de maaltijd. De dienst aan de wereld begint. De twee werelden lopen door elkaar....

Spelletjesavond 23 februari 2020

Bordspellen avondIn november van het afgelopen jaar was er een spelletjesavond voor alle gemeenteleden in het Dagactiviteiten Centrum in De Rietkampen. Wij vonden het mooi om te zien hoe verschillende mensen, van verschillende leeftijden elkaar in een ontspannen sfeer beter konden leren kennen. Gezien de opkomst, het enthousiasme en de sfeer tijdens de avond lijkt het ons erg leuk om in februari weer een spelletjesavond te organiseren. De spelletjesavond vindt plaats op zondag 23 februari 2020 van 19:30 tot 22:00 uur. Net als afgelopen keer is ieder gemeentelid welkom en ook de locatie is hetzelfde: Dr. Den Uylpark 46. Tijdens deze avond zal de club IO ook gebruik maken van het DAC, maar in overleg is besloten dat beide activiteiten naast elkaar kunnen plaatsen vinden.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Neem jij jouw favoriete spelletje mee?

Namens de commissie vorming en toerusting,

Karin Verdonk en Thomas Steenbergen