kleopaslogo

Moment van Gebed

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Je leven start bij El-azar. Bij de ene God, die helpt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Moment van Gebed

Vanaf 1 januari 2021 bidden we afwisselend in KC Emmaüs en de Bethelkerk. Bid jij ook mee?
Geef je van te voren op met adres bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm. corona maatregelen.

Tot nader bericht bidden we gezamenlijk via Zoom.
Je kunt je aanmelden voor een digitale uitnodiging bij Naomi Smit: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op! 10 maart is het Biddag

donderdag 08 juli 19:00 - 19:45 uur in Bethelkerk