kleopaslogo

Moment van Gebed

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Pas als je opnieuw geboren bent, ga je het zien. Zo werkt God! De aanraking door de Geest geeft nieuw leven.

Inschrijven kerkdienst

Per 1 juni is het mogelijk voor de maand juni 2020 in te schrijven voor een kerkdienst met maximaal 26 personen. Meer informatie kun je hieronder in het artikel 'Update ...' vinden

Moment van Gebed

gebed‘’…….zodat uw geloof tevens hoop is op God’’ 1 Pet. 1:21

Tot eind mei zijn we online, via Zoom, als leden van Kleopas met elkaar verbonden in gezamenlijk gebed. De periode kan worden verlengd afhankelijk van de corona-maatregelen.

Datum: 27 mei
Tijd: 19.00 - 19.45
Hoe:
Via Zoom

Voor deelname:
- dient het programma Zoom gedownload te zijn op de laptop of telefoon

Gebedssuggesties:

• specifieke gebedspunten kunnen tijdens het Moment genoemd worden en kunnen vooraf doorgegeven worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • de gemeente van Christus: dat zij een licht in de duisternis mag zijn, een pleisterplek voor gewonden naar lichaam en ziel
  • de ‘front soldaten’: verpleegkundigen en ander verplegend personeel en medici
  • beleidsmakers en wetenschappers
  • innerlijke rust en vrede met Hem