kleopaslogo

Coronahulplijn Kleopasgemeente

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Lijden in het leven... dat had God toch kunnen voorkomen? Denk je dat geloof een soort verzekering is. 'Als ik mijn best doe, dan zal God. . ' Dat is niet bijbels En dan is de kans groot dat je het geloof kwijt raakt. #twitnapreek zo 12 juli middag. Themadienst voor jongeren

Inschrijven kerkdienst

Per 1 juni is het mogelijk voor de maand juni 2020 in te schrijven voor een kerkdienst met maximaal 26 personen. Meer informatie kun je hieronder in het artikel 'Update ...' vinden

Inschrijven 

Coronahulplijn Kleopasgemeente

Aan het begin van de coronacrisis heeft de wijkdiaconie de coronahulplijn ingesteld. Met als doel dat we oog hebben voor elkaar. Wij als gemeenteleden naar elkaar maar ook voor de mensen om ons heen. 

Omzien naar elkaar kan praktisch zijn.Een boodschap doen, medicijnen ophalen, hulp bij digitale problemem zoals bv zorgen dat de kerkdienst te zien is thuis. Maar omzien naar elkaar is ook af en toe een belletje, een kaartje, een gesprekje. 

Mocht u dus onze hulp nodig hebben op één-op-één andere manier of u weet iemand waar hulp nodig is,schroom niet zoek contact! Waar mogelijk zullen we u proberen te helpen. Ook mogen gemeenteleden hun hulp aanbieden.

Aanspreekpunt namens de diaconie is Annette de Jong. Telefoon: 0612 169243