kleopaslogo

HGJB project Geef Hoop

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

We maken de aarde kapot en dat is tegen Gods eer. Zondag werd aan deze uitspraak van #KoosvanNoppen gerefereerd. Koos over geloven en omgaan met de schepping... google.com/url?sa=t&sourc…

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

HGJB project Geef Hoop

Afbeelding5In februari startte het jeugdwerk met het project Geef Hoop. De kinderen en de jongeren hebben nagedacht over hoe het met de christenen in Mozambique is en hoe ze daar kerk zijn. Dat kerk zijn is vaak in armoedige omstandigheden. De jeugdgroepen hebben leuke acties bedacht om voor het project op te halen.

Toen kwam de ‘lock-down’ vanwege corona. De acties zijn afgeblazen. Helaas. Omdat de jeugd zich verheugde op de leuk gedachte acties. Helaas omdat al heel wat gemeenteleden de acties wilden steunen. En helaas – omdat de christenen in Mozambique niets zo veel gaan merken van de actie ‘Geef Hoop’.

In de jeugdraad is dit besproken. Met elkaar delen we het ‘heel-jammer gevoel’. Voor de komende tijd zullen de acties nog niet kunnen worden opgepakt. Nu hebben we afgesproken dat we –als het kan- de acties in het begin van 2021 alsnog zullen gaan doen. Dan hopen we alsnog op uw medewerking om de kerk in Mozambique te steunen.

De jeugdouderlingen – na overleg met de jeugdraad.