kleopaslogo

Kleopasgemeente Online Concert

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Daniel komt door principe keuze in de leeuwenkuil. Dat zal nu niet zo snel gebeuren. Maar we kennen het idee nog wel. ..... voor de leeuwen gegooid.... Een heel moeilijke taak hebben.

Inschrijven kerkdienst

Per 1 juni is het mogelijk voor de maand juni 2020 in te schrijven voor een kerkdienst met maximaal 26 personen. Meer informatie kun je hieronder in het artikel 'Update ...' vinden

Kleopasgemeente Online Concert

Kleopasgemeente geeft op D.V. zaterdag 18 juli a.s. om 19:30 uur een concert vanuit Kerkelijk Centrum Emmaüs.

Een concert zonder publiek, maar toch een online samenzijn gevuld met zang en muziek. Kijk op de Kleopas-kanalen Kerkdienstgemist.nl en YouTube.com.