kleopaslogo

De oppas gaat weer open!

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Daniel komt door principe keuze in de leeuwenkuil. Dat zal nu niet zo snel gebeuren. Maar we kennen het idee nog wel. ..... voor de leeuwen gegooid.... Een heel moeilijke taak hebben.

Inschrijven kerkdienst

Per 1 juni is het mogelijk voor de maand juni 2020 in te schrijven voor een kerkdienst met maximaal 26 personen. Meer informatie kun je hieronder in het artikel 'Update ...' vinden

De oppas gaat weer open!

Vanaf 2 augustus kunnen de kinderen van 0 tot en met 3 jaar weer terecht bij de oppas in de Panta rhei!

We gaan de deur gebruiken aan de kant van het schoolplein. Ouders kunnen hun kinderen bij de deur afgeven en een korte overdracht doen aan de oppasouders. De normale deur zal dicht blijven omdat het in het halletje niet mogelijk is om voldoende afstand van elkaar te houden.
We zijn blij dat deze kids ook hun plekje weer terug hebben en de ouders samen weer naar de kerk kunnen!

Bij vragen, neem gerust contact op met de oppascoördinatoren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.