kleopaslogo

Kleopas Kerstnachttour 2020

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Daniël is een influenzer in Babel! Hij laat iets van zijn overtuiging zien / proeven in zijn omgeving. En wij?

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Kleopas Kerstnachttour 2020

Kleopasgemeente organiseert een Kerstnachttour op donderdag 24 december 2020, op Kerstavond, door de wijk De Rietkampen in Ede. Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus is de Kerstmusical voor 2020 geannuleerd. De Kerstnachttour wordt uitgevoerd voor en door bewoners van Ede, jong en oud, met name uit De Rietkampen. Voor een sfeervolle Kerstavond kunt u tussen 17:00 en 19:00 uur een wandeling maken langs scènes, ondersteund door een audiotour met vertellingen en muziek. De toegang is gratis.

De Kerstnachttour van Kleopasgemeente is een evenement dat, na de bijna traditionele Kerstmusical, een nieuwe kerstbeleving in De Rietkampen zal zijn. Het geeft een sfeervolle Kerstavond met veel contactmomenten tussen jong en oud.

De locaties zijn op loopafstand gesitueerd rond Kerkelijk Centrum Emmaüs in het hart van De Rietkampen, makkelijk bereikbaar en bij velen bekend. De start van de Kerstnachttour is bij Kerkelijk Centrum Emmaüs.

Voor de realisatie en organisatie van de Kerstnachttour kunt u zich als vrijwilliger aanmelden. Welkom zijn spelers, re-enactment acteurs/actrices of figuranten. Hulp kunnen we ook gebruiken voor ondersteuning van de organisatie, décorbouw, maken van kostuums en rekwisieten, als musicus voor het inspelen van de audiotour, catering, coördinatie, gastheer/-vrouw, routebegeleiding en vervoer.

De Ede Doet cheques vallen vanaf 15 september a.s. weer door de brievenbus. Al 89% van ons doel is gedoneerd! Aanmelden, dit initiatief steunen en de cheques inleveren kan per e-mail (de code) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.