kleopaslogo

Geef uw EDE DOET cheques

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Je leven start bij El-azar. Bij de ene God, die helpt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Geef uw EDE DOET cheques

20210322 Ede DoetVanaf 22 maart a.s. vallen de EDE DOET cheques weer door de brievenbus. De waarde van deze cheques willen we graag gebruiken voor de kosten van het Vakantie Bijbel Feest in de herfstvakantie op DV zaterdag 23 oktober 2021 en de Kleopas Kerstnachttour op vrijdagavond 24 december 2021 (door de Rietkampen).

Over deze activiteiten ontvangt u later dit jaar uiteraard veel meer informatie, maar het zou heel mooi zijn als we de EDE DOET cheques hier alvast voor kunnen bestemmen.

Dit kan door de code op uw cheque per e-mail door te geven naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de cheque in de brievenbus te doen op de Hattasingel 17 (fam. Grobben).

Dank voor jullie steun!