kleopaslogo

Voedselbank inzameling

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Je leven start bij El-azar. Bij de ene God, die helpt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Voedselbank inzameling

voedselbankIn de maanden mei en juni willen we ons weer inzetten voor de voedselbank. Helaas is dat nog steeds hard nodig. Vanaf woensdagavond 5 mei kunt u iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur levensmiddelen voor de voedselbank inleveren bij de kerk.

Er is behoefte aan wasmiddelen, koffie, thee, aardappelen, houdbare producten, conserven in blik of glas, pasta’s, toiletartikelen e.d. Geen producten met alcohol en producten over de THT-datum.

Samen met de Emmaüsgemeente hopen we op veel volle kratten. Doet u en jij mee? Alvast dank! De diaconie