kleopaslogo

Versoepelingen

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Het avondmaal vieren iets proeven van wat komt en vieren totdat Hij komt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Versoepelingen

coronavirus 1

Met ingang van zondag 27 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen. We nemen de adviezen over van de Protestantse kerk in Nederland.

We kunnen weer zingen. Daarmee zal er een einde komen aan het inzetten van voorzangers. We willen hen heel hartelijk danken voor hun inzet en inspanning om zo met ons en voor ons de lofzang gaande te houden.

Er mogen ook weer meer mensen in de kerk. We gaan van 60 naar 80. Zolang de 1,5 meter maatregel geldt blijft dat. De zomerperiode willen we de letterindeling eraf halen zodat iedereen zich elke zondag kan inschrijven voor elke dienst.

De mondkapjesplicht vervalt en u hoeft dus geen mondkapje meer te dragen in de kerk.

We willen dan ook een dringende oproep doen om de kerkgang weer op te pakken. We beseffen dat het voor velen een gewoonte geworden is om de diensten online te bekijken maar we willen u van harte oproepen om weer naar de kerkdiensten te komen. Gemeente zijn is horen bij een gemeenschap en de ontmoeting met elkaar is daarom een wezenlijk onderdeel van gemeente zijn.

De kerkenraad