kleopaslogo

Versoepelingen

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Je leven start bij El-azar. Bij de ene God, die helpt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Versoepelingen

coronavirus 1Vorige week werden er door de overheid versoepelingen aangekondigd omdat er steeds minder besmettingen plaatsvinden. De Kerken gaan mee in deze versoepelingen. Voor ons als Kleopas betekent het dat m.i.v. zondag 6 juni 60 personen zich kunnen inschrijven voor een kerkdienst. Dat is het dubbele van wat in de afgelopen periode kon en we zijn daar heel dankbaar voor. De indeling van het alfabet is daarop aangepast. Het blijft wel nodig u via de website van te voren aan te melden.

Goed nieuws is dat het laatste lied van de dienst ingetogen meegezongen mag worden. Als kerkenraad van de Kleopasgemeente willen we dit advies overnemen.

Verder willen we net als vorig jaar proberen een aantal openluchtdiensten te houden deze zomer. Vorig jaar hebben we dat ook gedaan en daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen.

We zijn blij en dankbaar met deze ontwikkelingen en zien er van harte naar uit dat meer mensen de diensten weer kunnen bezoeken.

De kerkenraad van de Kleoapsgemeente