kleopaslogo

Seniorenmiddagen Ede-Zuid

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Het avondmaal vieren iets proeven van wat komt en vieren totdat Hij komt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Seniorenmiddagen Ede-Zuid

20190619SeniorenmiddagTerugblik4In september 2021 hopen wij na lange tijd weer de seniorenmiddagen op te starten.

De eerste seniorenmiddag zal worden gehouden op D.V. woensdag 29 september a.s. van 14.30 uur tot 16.00 uur. Het accent ligt deze middag op ontmoeting met koffie/thee en wat lekkers. We hopen op een gezellige middag met elkaar. Reserveert u deze middag vast in uw agenda?

Heeft u ideeën voor de seniorenmiddagen, laat het ons weten!

Blijf gezond en weet u geborgen!
Seniorencommissie Ede-Zuid