kleopaslogo

Fotoreportage belijdenisdienst

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Het avondmaal vieren iets proeven van wat komt en vieren totdat Hij komt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Fotoreportage belijdenisdienst

20210711 belijdenisdienstOp zondag 11 juli hebben Bart, Femke, Mijke, Luciënne en Casper hun geloof in God beleden in een openluchtdienst van de Kleopasgemeente.

Wat geweldig dat deze jonge mensen bij God willen horen en hun vertrouwen op Hem vestigen. Hun familie, vrienden én de Kleopasgemeente konden in groten getale aanwezig zijn in deze openluchtdienst en getuige zijn van dit mooie moment.

Wij bidden hen allen, ook de nieuwe leden van de Bethelkerkgemeente, Zijn zegen toe in hun verdere leven!

Fotoreportage