kleopaslogo

Seniorenmiddag 29 september

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Het avondmaal vieren iets proeven van wat komt en vieren totdat Hij komt.

Inschrijven kerkdienst

Wegens corona richtlijnen is inschrijven voor een kerkdienst nodig om deze te kunnen bezoeken.

Seniorenmiddag 29 september

20190619SeniorenmiddagTerugblik4Na lange tijd maken wij weer een start met de seniorenmiddagen Ede-Zuid. De eerste seniorenmiddag van dit seizoen zal worden gehouden op D.V. woensdag 29 september a.s. Aanvang 14.30 uur - 16.00 uur. Het accent ligt deze middag op ontmoeting met koffie/thee en wat lekkers. Alle senioren uit Ede-Zuid en andere ‘streken’ zijn van harte welkom! We hopen op een gezellige middag met elkaar.

Wij vragen u vriendelijk u aan te melden voor de seniorenmiddag uiterlijk zaterdag 25 september via het telefoonnummer 0318-622034 of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vervoer kunt u zich aanmelden bij Nely de Laat.