Vrouwenkringen

Op zoek naar een vrouwenkring of vereniging? Lees dan vooral even verder. Vanuit de wijken Oude kerk en Sionkerk, zijn er drie kringen voor vrouwen. Ook vrouwen uit andere wijkgemeenten zijn van harte welkom. 

Op deze kringen worden de Bijbelstudies uit het blad 'De Hervormde Vrouw' gehouden. 

De kringen zijn aangesloten bij de Landelijke Hervormde Vrouwenbond. Wil je weten wat zij zoal organiseren, dan is het de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site: www.hervormdevrouwenbond.nl.

Voor verdere informatie per kring: zie hieronder.

Jonge Vrouwenkring Hanna
Wij zijn de jonge vrouwenkring van de Oude Kerk en Sionkerk. We komen een keer in de maand op woensdagochtend bij elkaar in de Sionkerk. Deze ochtenden beginnen om 9:15 uur en duren tot ongeveer 11:00 uur. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek. Samen denken we na over de Bijbelstudies die staan in de ' Hervormde Vrouw '. Aan de hand van deze Bijbelstudies staan we ook stil bij geloofs- en opvoedingsvragen. Samen gaan we op zoek naar Bijbelse antwoorden. Voor de kleine kinderen is er oppas in de bovenzaal.

Spreekt dit je aan? Kom dan gerust een keer kijken! Nog vragen? Neem contact met een van ons op!
Esther Methorst (( 06- 34304255; email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Carla van Lagen (( 06-42863026)
Dinanda van Appeldoorn (( 06-24590645)

Vrouwenvereniging Tryféna
Vrouwenvereniging Tryféna is een vrouwenvereniging, die 1x in de 2 weken op donderdagavond samenkomt in de Sionkerk. Er wordt begonnen met een Bijbelstudie uit de Hervormde Vrouw en na de pauze heeft de avond elke keer een andere invulling. Dit kan zijn een creatieve avond, een verhaal voorlezen, een spreker e.d.

De avonden beginnen om 19.45 uur en worden om 21.30 uur afgesloten. De kring wordt geleid door Wilma van Kessel en Klazien van de Weerd. Aankondigingen van de avonden vindt u in de Kerkbode. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom gerust eens een avond bij ons langs.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Klazien van de Weerd (650866; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Wilma van Kessel (613635; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vrouwenvereniging Lydia
Vrouwenvereniging Lydia is een vereniging voor vrouwen van alle leeftijden. Het doel van onze vereniging is het samen bestuderen van de Bijbel. Wij doen dit aan de hand van de Bijbelstudie, uit het blad  'De Hervormde Vrouw'. Wij komen één keer in de veertien dagen op maandagavond bij elkaar in de Sionkerk.

De avonden beginnen om 19.45 uur en eindigen rond 22.00 uur. De aankondigen van de avonden vindt u in de kerkbode, onder het kopje 'Rondom de Oude Kerk en Sionkerk'. Kom gerust eens een avond meemaken. Hartelijk welkom!

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Margreet de Jong (618168; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Marrie Wolswinkel (611235; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dameshandwerkkring Om de Oude Kerk
Verschillende dames vinden het fijn om met hun handen bezig te zijn voor de kerk. Deze kring komt één keer in de veertien dagen op donderdagmiddag bijeen in Rehoboth, van 14.30 tot 16.30 uur. De eerste bijeenkomst wordt in de kerkbode aangekondigd. Nieuwe dames zijn hartelijk welkom!

Contactpersoon: Mevr. Smit, 0318-636449

Volg ons

© Kleopasgemeente

Privacyverklaring

Nieuws via email

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Maandelijks wordt een nieuwsmail verzonden en een bericht van belang wordt alleen in bijzondere gevallen gestuurd. Afmelden kan heel eenvoudig via een linkje in de mail.