kleopaslogo

Servië-reis juli 2019

Servië-reis juli 2019

Welkom op de pagina van de Diaconale Jongerenreis Kleopasgemeente Ede. In de zomervakantie van 2019 zullen wij met een groep jongeren afreizen naar Feketic in Servië. We gaan met elkaar de pastorie opknappen en met de dominee van het dichtbijgelegen plaatsje Vrbas zal ons meenemen naar de Romabewoners. Dinsdag 30 juli zullen we vertrekken en dinsdag 6 augustus zullen we weer in Nederland aankomen. Volg ons tijdens de voorbereidingen en de reis via deze pagina!

Om de te voorzien in een bedrag om ter plaatse te besteden aan de projecten die we gaan bezoeken en waar we aan mee zullen werken zullen we een aantal acties ondernemen. Een beperkt deel van het in te zamelen bedrag zal gebruikt worden om de prijs voor (jonge) deelnemers enigszins te beperken.

Rondom het jaareinde van 2018 hebben we al een mooie actie gehad waarbij oliebollen en erwtensoep werd verkocht. De opbrengst daarvan was uiteindelijk bijna 1400 euro. Ook hebben we al een aantal giften mogen ontvangen. Het doelbedrag van de verschillende acties is in totaal zo’n 6400 euro.