kleopaslogo

Clubs & Catechese

Clubs & Catechese

LIFE!

Hey! Ben jij tussen de 12 en 15 jaar? Dan ben je van harte welkom bij LIFE! Elke vrijdagavond om 19:30 uur in basisschool de Pantha Rhei. Je vraagt je vast af, wat doe je op zo’n avond? Simpel: heel veel leuke dingen!
Wat dacht je van.. avondje schaatsen, zwemmen, bowlen, filmpje kijken of een weekend op een superleuk kamp? Maar natuurlijk ook het ontmoeten van leeftijdsgenoten en met elkaar over het geloof nadenken en praten. Rond 21:30 zijn we meestal klaar met de avond.

Lees meer

Bricks - 7/8 jr

bricks_club.jpgKom je ook naar de LEUKSTE club van de Kleopas?
Samen spelletjes spelen en knutselen. En samen luisteren naar een bijbelverhaal.

Je bent van harte welkom in de school de Pantha Rhei, Palmedreef, Ede.
Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee.

 

Lees meer

Immanuel Club - 9/12 jr

2015 ImmanuelClubHey, zit jij in groep 6, 7 of 8? Vind je het leuk om met leeftijdsgenoten je te verdiepen in wat God ons wil leren in de Bijbel en daarnaast lekker creatief of actief bezig te zijn met elkaar? Dan ben je bij Immanuel aan het juiste adres!

Lees meer

Catechese 12/18+

catechese-staandCatechese wordt gegeven voor jongeren van de brugklas t/m 18 jaar of ouder. Catechese wordt gegeven met de mehode Follow Me en Follow Me Next van de HGJB.

Lees meer

Inside Out - 16/20 jr

Jongeren van 16 tot 20 jaar die zin hebben om te bouwen aan vriendschappen en te ontdekken wie God is komen natuurlijk naar Inside Out! De perfecte mix van sfeer, lol, discussie en vriendschap. We praten door over onderwerpen rond 'geloven en Christen zijn in deze tijd’.

Lees meer