kleopaslogo

Clubs & Catechese

Clubs & Catechese

Bricks - 7/8 jr

bricks_club.jpg

Kom je ook naar de LEUKSTE club van de Kleopas?
Je bent van harte welkom in het DAC De Rietkampen, 's Heeren Loo, Dr. den Uylpark 46, Ede
Maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur op de volgende data...

Lees meer

Immanuel Club - 9/12 jr

2015 ImmanuelClubDit seizoen is er op de donderdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur Immanuël Club voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. De avonden sluiten aan bij het jaarthema van de HGJB: 'Samen bij Eén'.

Het eerste deel van de avond luisteren we met elkaar naar een verhaal uit de Bijbel. Het tweede deel van de avond zijn we actief of creatief.

Lees meer

Catechese 12/18+

catechese-staandCatechese wordt gegeven voor jongeren van de brugklas t/m 23 jaar of ouder. Elke week van sept t/m maart komen we per groep bij elkaar om te leren over onze goede God, uit Bijbel en Kerk.

Lees meer

Inside Out - 16/20 jr

Jongeren van 16 tot 20 jaar die zin hebben om te bouwen aan vriendschap en te ontdekken wie God is komen natuurlijk naar Inside Out! De perfecte mix van sfeer, lol, discussie en vriendschap. We praten door over onderwerpen rond 'geloven en christen zijn in deze tijd’.

Lees meer

Crossroad - (bijna) 14 of 15 jr

crossroad.jpg

Hé, ben je zo'n beetje 14 of 15 jaar dan moet je even opletten. Crossroad is de club voor jou. Eens in de twee weken komen we op vrijdag avond bij elkaar. We hebben het over geloof en wat dat voor ons betekend. Er is ook altijd tijd om te tafeltennissen, te 'voetballen' of een spel te doen. Ook gaan we wel eens sporten of maken we kerststukjes voor anderen. Een jaarlijks hoogte punt is het kamp samen met Time to Turn.

Lees meer

Time 2 Turn - 12/13 jr

Ben jij tussen de 12 en 13 jaar, energiek en hou je van gezelligheid?
Kom dan op de vrijdagavond naar Time2Turn in 't Riet!
Hier beleef je een clubavond die actief kan zijn, maar ook heel relaxed.

Lees meer