kleopaslogo

LIFE!

Clubs & Catechese

LIFE!

Hey! Ben jij tussen de 12 en 15 jaar? Dan ben je van harte welkom bij LIFE! Elke vrijdagavond om 19:30 uur in basisschool de Pantha Rhei. Je vraagt je vast af, wat doe je op zo’n avond? Simpel: heel veel leuke dingen! Wat dacht je van.. avondje schaatsen, zwemmen, bowlen, filmpje kijken of een weekend op een superleuk kamp? Maar natuurlijk ook het ontmoeten van leeftijdsgenoten en met elkaar over het geloof nadenken en praten. Rond 21:30 zijn we meestal klaar met de avond.

Wanneer?

Iedere vrijdagavond is er om 19.30 club in basisschool de Pantha Rhei, Palmedreef 4, via de ingang aan het grote schoolplein.

We doen samen spellen, kijken films, praten met elkaar en het gaat natuurlijk ook over geloof. Ook gaan we er regelmatig – als corona dat toelaat - op uit en gaan we bijvoorbeeld zwemmen, bowlen, trampoline springen en nog veel meer!

Eén keer per maand is er ook een chillavond. Op deze avond is er geen programma gemaakt door de leiding, maar mogen jullie kiezen wat je gaat doen. Je kunt een spel meenemen, film kijken, gamen of gewoon met elkaar samen zijn.

Klinkt goed toch? Ja? Tot snel dan!

Groetjes Arno, Christine, Margreet, Chris, Gerard, Marilia en Johannes