kleopaslogo

Kringen

Kringen in de Kleopasgemeente

20160903KringenEen deel van onze wijkgemeente komt ieder seizoen weer samen in één van de huiskringen. De kringen komen gemiddeld twee keer per maand bijeen om elkaar te ontmoeten, op te bouwen, te inspireren en te delen in lief en leed. De kring als deel van de gemeente waar je kunt groeien in geloof en je omziet naar elkaar. In de kring bent u/ ben jij altijd welkom, want niet alleen die ander is nodig, maar zelf ben jij/ bent u ook nodig voor die ander.
Wilt u/jij komend seizoen ook graag deel uit maken van een kring? Aanmelden kan hier en voor meer informatie kan u terecht bij bij de ouderling V&T Koos Gardebrook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden kringen

Kring Eenvoudig leven

Komend seizoen leidt ds. Nico van den Houten een nieuwe kring rond het boekje Eenvoudig leven, Bijbelstudies over het goede leven. Het boekje gaat in op de actuele vragen rond zorg voor de schepping en sociale gerechtigheid. Acht hoofdstukjes met prikkelende gedachten over het goede leven en dwarse keuzes. In elk hoofdstuk slaan de auteurs een brug tussen een Bijbelgedeelte en de actualiteit. Ze wijzen een weg naar het goede leven dat, verrassend genoeg, het eenvoudige leven blijkt te zijn. 'Eenvoudig leven' geeft diepe vreugde en opent nieuw perspectief. De hoofdstukken worden afgewisseld met aanstekelijke praktijkverhalen die illustreren hoe het eenvoudige leven er uit kan zien. Aanmelden graag bij ds. vd Houten.

Data: 29-9; 4-11; 17-11 ; 15-12; 12-1; 16-2; 16-3; 21-4
Tijd: 20.00 uur-21.30 uur
Plaats: KC Emmaüs

Vrouwenkring Eva

Deze vrouwenkring komt gedurende het herfst-/winterseizoen elke 3 weken op donderdagavond bij elkaar. Dit gebeurt bij één van de leden thuis. De avonden zijn te omschrijven als ‘zinvol’ en ‘gezellig’.

Lees meer

Kring voor mensen met rouw en verdriet

Vanuit de Kleopasgemeente is er in het najaar van 2016 een kring gestart voor mensen met rouw en verdriet.
In deze kring (max 8 personen) komen we 6 keer samen om ervaringen te delen met lotgenoten.
De ervaring leert dat het delen van gevoelens helpt.
Als u korter of langer geleden iemand hebt verloren: u bent welkom.

Lees meer

Seniorenmiddagen

Een aantal keer per seizoen (september tot juni) wordt er een seniorenmiddag gehouden. Deze middagen zijn gericht op onderlinge ontmoeting, ontspanning en bezinning. Deze bezinning wordt meestal gedaan door de predikant of kerkelijk werker.

Na de bezinning is er ruimte voor een spreker die iets komt vertellen (of laten zien ) over een bepaald onderwerp; ook kan het gebeuren dat we op een creatieve manier met elkaar aan de slag gaan. 

Klik op Lees meer voor meer informatie.

Lees meer