Wisselexpositie in De Rank

paletTijdens de expositie, vanaf 20 juni 2019, worden er foto’s van Ingrid Roest tentoongesteld. De expositie - De meesterlijke juf- laat beelden zien van een lesdag van leerkracht Anja. De werkwijze van Ingrid is observeren en creëren. Deze serie bestaat uit enkel vierkante foto’s. In de foto’s is vaak een driehoek te herleiden in het lijnenspel. De driehoek geeft impact aan een foto. Meer info over Ingrid en haar foto’s in het juniWijkA4 en www.fotografieingrid.nl

In de vitrinekast zijn klederdrachtmutsen te zien. Mevrouw G. Roelofsen-Roelofsen was vroeger verbonden met de groep FELUE. Deze groep brengt ambachten en folklore naar de mensen. Mw Roelofsen waste, herstelde en plooide oude mutsen en was met haar hobby te zien op markten en bij musea. Haar dochter, Gerrie Steenbeek heeft nu dezelfde hobby als haar moeder vroeger. In de zomermaanden kan men op dinsdag via het Fielecepeepad haar privécollectie in Lunteren bezoeken.

Van harte uitgenodigd om te komen kijken en genieten.

Ook u/jij kunt meedoen aan een expositie. Voor informatie en opgave kunt u zich wenden tot Jacomien Wijnbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0318-619039. De commissie laat zich nog altijd graag verrassen.

Wil van den Bos, Leny Modderkolk, Arja Steennis en Jacomien Wijnbergen