Koffie en sfeer

cafe4Een nieuwe lente, een nieuwe activiteit!

Er voltrekken zich grote veranderingen in onze samenleving en daardoor wordt het killer, ongezelliger en onpersoonlijker. Daar willen we wat aan doen! We beginnen een nieuwe gelegenheid: open huis met koffie en gezelligheid. Die gelegenheid heet:
"KOFFIE EN SFEER".

Wanneer? Iedere woensdagmorgen is het gebouw De Rank (achter de Nieuwe Kerk aan de Verlengde Maanderweg 33) open. Voor wie is deze activiteit? Iedereen die wil is hartelijk welkom. Hoe gaat het? Het is een open sociëteit waarbij iedereen kan komen binnenlopen. Er zijn geen kosten aan verbonden: koffie/thee/koekje is gratis. Wat gaan we doen? Er is nog geen vaste planning; samen kunnen we uitzoeken wat gezellig is: praten, spelletjes, muziek, creatieve bezigheden. Samen met u/jij kiezen we wat bij een sfeervolle ontmoeting hoort. Komt u ook? Deze uitnodiging wordt verspreid in de straten rondom de Nieuwe Kerk, maar iedereen mag komen. Neem gerust uw buren of vrienden mee.

- Start: woensdag 15 april 2015 (en daarna iedere woensdag)
- Tijd: inloop vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur, koffie/thee staat klaar
- Plaats: De Rank, Verlengde Maanderweg 33, 6713 LD Ede, tel. 0318–616293
- Kosten: geen