Voorjaars-/Paasmarkt

vrouwenOp zaterdag 13 april hopen wij onze voorjaarsmarkt te houden. De tuin is na de winter vast weer toe aan een frisse voorjaarslook. Op de markt vind je van alles om dat te realiseren. Ook is er allerlei Paasdecoratie. Verder vind je op onze markt: brocante spullen, leuke kleine cadeautjes en ook het een en ander aan woonaccessoires. Als je alles hebt bekeken kunt je nog genieten van een heerlijke kop koffie of thee met een stuk eigengebakken taart. Je kunt ook een stukje taart meenemen voor thuis. De opbrengst gaat naar Vrouwenprojecten in verschillende Afrikaanse landen. In de kerkzaal kun je daar een filmpje van bekijken. Kom ook gezellig naar onze markt, in de Rank, van 10.00 - 13.00 uur. U mag binnenlopen door de grote kerkdeuren! Van harte welkom!

Voor meer info: www.vrouwenvoorvrouwen.info. Volg ons ook op Facebook.