Nieuwe website

websiteAchter de schermen wordt al meer dan een half jaar gewerkt aan een nieuwe website voor de Nieuwe Kerkgemeente. Begin september hopen we deze te lanceren. De website is enerzijds bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een kerkelijke gemeente en geeft antwoord op vragen als ‘Wie zijn wij?’ en ‘Wat doen wij?'. Anderzijds biedt de website veel actuele informatie voor alle gemeenteleden. Er komen snelkoppelingen naar de agenda en de kerkomroep en naar een pagina waarop je kunt zien bij wie je moet zijn als je hulp nodig hebt.
De pagina ‘Help je mee?’ geeft een overzicht van taken binnen de gemeente waar we nog mensen voor kunnen gebruiken, bijvoorbeeld voor ouderenbezoekwerk, koffieteam of kindernevendienst. Misschien staat er iets bij dat bij jou past! Het overzicht is niet compleet. ‘Vacatures’ kun je doorgeven aan Corrie Stam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Willemien Hendriks, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef een korte omschrijving van de taak en vermeld erbij hoeveel tijd het kost. Overigens zoeken we nu al iemand die het leuk vindt de website samen met anderen actueel te houden. Ook daarvoor kun je je aanmelden!