Ouderenmiddagen

Ouderenmiddagen centraal
In de periode van eind september t/m mei worden er elke dinsdagmiddag ouderenmiddagen gehouden. Deze middagen zijn gemeente-breed, met andere woorden voor de ouderen van alle hervormde wijkgemeenten.
Eerst wordt er een meditatie gehouden door een van de (emeriti)predikanten en daarna is er tijd voor een ontspannen programma. Ongeveer zes keer per jaar wordt er een zogenoemde "Grote Middag" georganiseerd, waaronder ook een kerst- en paasmiddag. Voor de "Grote Middagen" wordt altijd een gast uitgenodigd. Deze middagen worden aangekondigd in de kerkbode. Iedere senior is van harte welkom!

De middagen worden gehouden in Rehoboth. Gaat u normaal op eigen gelegenheid naar de middagen maar heeft u nu vervoer nodig, wilt dit dan vooraf melden bij onderstaande contactpersoon voor het regelen van vervoer.

Contactpersoon vervoer : mevrouw G. Redert, tel. 643123 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderenontmoeting in de wijk
In de afzonderlijke wijken worden ook ouderenmiddagen georganiseerd. Deze worden altijd aangekondigd in de Kerkbode onder de wijkberichten.