Sectie-indeling Nieuwe Kerkgemeente

sectieindelingHieronder vindt u een kaart met de sectie-indeling van de Nieuwe Kerkgemeente (wijkgemeente 4 van de Hervormde Gemeente Ede). Deze kaart is dus alleen voor u van toepassing indien u bent ingeschreven in de Nieuwe Kerkgemeente. Dit is het geval indien u lid bent van de Hervormde Gemeente Ede en ...

• woont in het geel gearceerde gebied (legenda = wijk 4). U staat dan automatisch ingeschreven in de Nieuwe Kerkgemeente, tenzij u zich bewust heeft laten overschrijven naar een andere wijkgemeente;
  • woont in het NIET geel gearceerde gebied, maar u heeft zich bewust laten overschrijven naar de Nieuwe Kerkgemeente.

Behoort u tot één van de andere wijkgemeenten van de Hervormde Gemeente Ede, is de onderstaande kaart dus niet voor u van toepassing.