oudekerkgemeente

Kringen

Gebedskring, samen bidden!

“Het gebed is de motor van de kerk”.

Als broeders en zusters mogen we samen biddend optrekken. Dat is het idee achter de Gebedskring in onze gemeente. Gemeente breed mogen we ons gedragen weten door vele gebeden, maar tegelijk blijft het bijzonder om regelmatig bij elkaar te komen en te bidden.

De Gebedskring start met een korte overdenking waarna de gebedspunten worden verdeeld over de aanwezigen die hiervoor hardop willen bidden. Maar ook voor het jeugdwerk, de Bijbelkringen en al het verdere kerkenwerk dat georganiseerd wordt.

Locatie: Rehoboth. Tijd: 19.15 uur

Achter in de kerk en in Rehoboth staat een gebedsdoos. Schroom vooral niet om hier een briefje in te stoppen met gebedspunten! Wij nemen dit zeker mee tijdens de gebedskring. Komt gerust een keer kijken, u/jij bent van harte welkom!